Garanti BBVA'dan Yeni Yıl Kredi Kampanyası: %0,99 Faiz Oranı ile Kredi İmkanı!

Garanti BBVA'dan Yeni Yıl Kredi Kampanyası: %0,99 Faiz Oranı ile Kredi İmkanı!
Garanti BBVA, müşterilerine özel yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Banka, 15 Aralık ile 15 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip, ilk kez müşteri olan kullanıcılarına %0,99 faiz oranıyla 10.000 TL'ye kadar kredi ve 15.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

Garanti BBVA'nın yeni yıl kredi kampanyası, mobil bankacılık uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneği ile müşteri olan ve ardından 5 gün içinde hayat sigortalı kredi için başvuran kullanıcılara yöneliktir. Bu avantajlı oranlarla kredi kullanmak isteyen müşteriler, başvurularını sadece Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet kanalları üzerinden gerçekleştirebilirler. Şube üzerinden yapılan başvurular kampanya kapsamı dışında tutulmaktadır.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvurularınızı Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet üzerinden "Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi" adımlarını takip ederek gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sırasında en fazla 10.000 TL ve 6 ay vade seçenekleri mevcuttur.

%0,99 Faizli Kredi Kampanyası Ödeme Planı Tablosu:

.jpg

Kaynak:Haber Merkezi