EPDK'den 'bedava doğalgaz' açıklaması: İptal edilip, iade edilecek

EPDK'den 'bedava doğalgaz' açıklaması: İptal edilip, iade edilecek
Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bedava doğal gaz ve yapılacak indirimlere ilişkin dağıtım şirketleri ile görüşüldüğünü...

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bedava doğal gaz ve yapılacak indirimlere ilişkin dağıtım şirketleri ile görüşüldüğünü ve gerekli yazıyı gönderdiklerini duyurdu.

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bedava doğalgaz ile ilgili dağıtım şirketleri ile görüştüklerini söyledi.

Yılmaz, "Bedava doğalgaz ve akabinde yapılacak indirim ile ilgili vatandaşlarımızın herhangi bir tereddüdü olmasın. Usul ve esasları belirledik" dedi.

Yılmaz, şunları aktardı:

"Bedava doğal gaz ve akabinde yapılacak indirim ile ilgili vatandaşlarımızın herhangi bir tereddüdü olmasın. Usul ve esasları belirledik. Dağıtım şirketleri ile görüştük gerekli yazıyı gönderdik.

Kesinlikle hiçbir tüketicimizin hakkı zayi olmayacak. Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve vatandaşlarımıza iade edilecek. Ön ödemeli sayaç kullanıcıları da uygulamadan yararlanacak.

Bir aylık tüketimi tespit edilecek ve akabindeki ay o miktarda doğal gaz vatandaşımızın kartına ücretsiz yüklenecek. (Haber menkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.