Diyarbekirspor’da Küçükbayrak dönemi başladı

Diyarbekirspor’da Küçükbayrak dönemi başladı
Diyarbekirspor Nevzat Türkoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Sertaç Küçükbayrak’ı getirdi. Yeşil Kırmızılı ekibin Teknik Direktörlüğüne...

Diyarbekirspor Nevzat Türkoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Sertaç Küçükbayrak’ı getirdi. Yeşil Kırmızılı ekibin Teknik Direktörlüğüne getirilen Küçükbayrak, “Play-Off’a kalmamız halinde 2. Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Rıdvan KÖSEN

DİYARBAKIR YENİGÜN- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'da Nevzat Türkoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Sertaç Küçükbayrak getirildi. Diyarbekirspor, 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetleri’ni de çalıştıran Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladığını açıkladı. Yeşil kırmızılı ekibin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Takımımızın yeni Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak. Tecrübeli teknik adam ile bir buçuk yıllığına anlaştık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" denildi.

“2. Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz

Diyarbekirspor’un Teknik Direktörlüğüne getirilen Küçükbayrak ise,”İşimiz elbette kolay değil. Puan olarak gerideyiz. Ama kapanmayacak bir fark değil. Yeni bir başarı hikâyesini yazabileceğimize inandığımız için bu görevi kabul ettik. Play-Off’a kalmamız halinde 2. Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Bu takımın ve bu kentin bu potansiyeli var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.