Diyarbakır’ın takımları start veriyor

Diyarbakır’ın takımları start veriyor
Diyarbakır’ın profesyonel futbol liglerinde mücadele eden takımları devre arası hazırlıklarına başlıyor DİYARBAKIR  - Amedspor ile Diyarbekirspor’da...

Diyarbakır’ın profesyonel futbol liglerinde mücadele eden takımları devre arası hazırlıklarına başlıyor

DİYARBAKIR  - Amedspor ile Diyarbekirspor’da devre arası hazırlıkları start alıyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak kötü sonuçlar nedeniyle ligin ilk yarısını 25 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Diyarbekirspor, ikinci yarı hazırlıklarına bugün start verecek. Ligin ilk yarısının ardından futbolcularına izin veren Amed Sportif Faaliyetler ile ve Diyarbekirspor’da gözler ikinci yarıya çevrildi. İki takım da önce Diyarbakır’da ön çalışma yapacak ve daha sonra kamp için Antalya’ya gidecek. İki takım da önce Diyarbakır’da top başı yapacak, daha sonra iki haftalık kamp için Antalya’nın yolunu tutacak.

Kamplar Antalya’da

Amedspor, çalışmadan sonra Antalya’ya gidecek. İkinci yarı hazırlıklarına Diyarbakır’da başlayacak olan Diyarbekirspor'da bir haftalık çalışmadan sonra yılbaşının ardından Antalya’ya giderek burada iki haftalık kamp yapacak. Her iki takım da Antalya kampı sırasında hem özel maçlar yapacak, hem de transfer çalışmalarını gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.