Polis noktasından kaçtılar; Diyarbakır yolunda nefes kesen takip

Polis noktasından kaçtılar; Diyarbakır yolunda nefes kesen takip
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde polisin “dur” ihtarına uymayan araçla başlayan kovalamaca Diyarbakır yolu üzerindeki D Noktası Polis Uygulama Noktası’na kadar sürdü. Kaçan araç yakalanırken, kovalamaca sırasında başka bir aracın refüje çarptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde polisin durdurmak istediği şüpheli araç, ekiplerin “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Bunun üzerine başlayan kovalamaca Diyarbakır yolu istikametine kadar devam etti.

Olay, dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak sürücünün ihtara uymayarak aracıyla hızla uzaklaşması üzerine ekipler tarafından takip başlatıldı.

Kovalamaca Diyarbakır yoluna kadar sürdü

İddiaya göre, Siverek’te başlayan kovalamaca Urfa yolu istikametinden Diyarbakır yolu üzerindeki D Noktası Polis Uygulama Noktası’na kadar devam etti.

Takip edilen aracın yakalanmasıyla kovalamaca sona erdi.

Kovalamaca sırasında kaza

Kovalamaca sırasında çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, bir aracın hızla ilerlediği ve arkasından motosikletli polis ekiplerinin sirenler eşliğinde takip ettiği görüldü.

Görüntülerde aynı istikamette ilerleyen başka bir aracın ise hızını alamayarak refüje çarptığı anlar da yer aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, refüje çarpan aracın kazaya nasıl karıştığı ve olayın diğer ayrıntılarının yapılacak incelemenin ardından netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.