Görev için geldiği Diyarbakır’da kalbine yenik düştü

Görev için geldiği Diyarbakır’da kalbine yenik düştü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başmüfettişi Musa Eker, denetim görevi için bulunduğu Diyarbakır’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başmüfettişi Musa Eker, denetim çalışmaları kapsamında bulunduğu Diyarbakır’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık iki hafta önce denetim görevi için Diyarbakır’a gelen 48 yaşındaki Eker, görev sırasında aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Eker için sağlık ekiplerine haber verildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Ambulansla Dağkapı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Musa Eker, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Eker’in vefatı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı teşkilatı ile Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde büyük üzüntü yarattı. Mesai arkadaşları ve yakınları, Eker’in ani kaybının derin bir üzüntüye neden olduğunu ifade etti.

Cenazesi Çorum’a gönderildi

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Musa Eker’in cenazesi, işlemlerinin ardından Ankara’ya gönderildi. Eker’in daha sonra memleketi Çorum’da toprağa verilmesinin beklendiği öğrenildi.

Bakanlık teşkilatında uzun yıllardır görev yapan ve çalışma arkadaşları tarafından sevilen bir isim olarak tanınan Musa Eker’in vefatı nedeniyle çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.