Elazığ taraftarından Vanspor maçı öncesi tehdit gibi çağrı

Elazığ taraftarından Vanspor maçı öncesi tehdit gibi çağrı
Elazığspor taraftar dernekleri Pazartesi günü Vanspor ile yapılacak play-off rövanş maçı öncesi stadyuma kadın ve çocukların gelmemesi çağrısı yapıldı.

YENİGÜN HABER – 4-1 Vanspor'un üstünlüğüyle sona eren ilk maçın ardından 26 Mayıs Pazartesi günü Elazığ'da oynananacak rövanş maçı öncesi skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Otel rezervasyonu gerekçesiz iptal edildi

26 Mayıs Pazartesi günü Elazığ’da oynanacak maç için kentteki Vanspor kafilesinin otel rezervasyonu gerekçesiz iptal edildi. Vanspor kafilesi bunun üzerinde Bingöl'de konaklama kararı alırken, Amedspor Başkanı Burç Baysal Vanspor yönetimine kafileye ev sahipliği konusunda Diyarbakır'ı önerdi. Buna rağmen yakın olması nedeniyle Vanspor kafilesinin Bingölde konaklayacağı açıklandı.

Elazığ taraftarından tehdit gibi çağrı

Bu gelişmelerin ardından ikinci bir skandal daha yaşandı. Maç öncesi bu kez de Elazığspor taraftarları pazartesi günü oynanacak maça Kadın ve çocukların gelmemesi çağrısı yaptı. Çağrıda maçın +18 olacağı gibi skandal söylemlerde bulunuldu.

2. Lig Play-off yarı final ilk maçında Vanspor evinde Elazığsporu 4-1 mağlup etmişti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.