Diyarbakırlı gazeteci Nurullah Ergün’ün acı günü

Diyarbakırlı gazeteci Nurullah Ergün’ün acı günü
Diyarbakırlı deneyimli gazeteci Nurullah Ergün’ün amcası Mehmet Sait Ergün yaşam mücadelesini kaybetti.

YENİGÜN HABER – Özgür Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nurullah Ergün’ün, yoğun bakımda tedavi edilen amcası sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Nurullah Ergün ve bir dönem gazetecilik yapan Osman Ergün’ün amcaları olan Mehmet Sait Ergün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özgür Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ergün’ün yoğun bakımda tedavisi süren amcası bugün sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

Amca Mehmet Sait Ergün’ün cenazesi Cizre’de ailesi, dost ve arkadaşlarının katılımıyla toprağa verildi. Ergün’ün taziyesi de memleketi Cizre’de kuruldu.

Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyoruz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.