Diyarbakır’da yangın faciasında 2 tutuklama

Diyarbakır’da yangın faciasında 2 tutuklama
Diyarbakır’da bir apartmanda çıkan ve aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdiği yangın ile ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı.

YENİGÜN HABER – Diyarbakır’da 5 Haziran Perşembe günü aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin açılan soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak bugün hakim karşısına çıkan zanlılardan 2’si tutuklandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 566. Sokak'taki apartmanda 5 Haziran'da 4 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan binanın müteahhidi, yöneticisi, şantiye şefi, yapı denetim sorumlusu ve inşaat mühendisinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Müteahhit ve Yapı Denetim Sorumlusu tutuklandı

Şüphelilerden müteahhit M.A. ve yapı denetim sorumlusu B.C. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Fırat Mahallesi 566. Sokak'taki 13 katlı apartmanda 5 Haziran'da çıkan yangının ardından hastaneye kaldırılan 17 kişiden anne Bircan Çavdar (36) ile çocukları Yunus Emre (12), Elif (10) ve Zeynep Çavdar (4) hayatını kaybetmiş, 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.