Diyarbakır'da yangın faciası gözaltılarında yeni gelişme
Yayınlanma:
Diyarbakır’da aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği yangınla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
YENİGÜN HABER – Diyarbakır’da bir apartmanda çıkan ve aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği yangınla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili müteahhitten yapı denetim sorumlusuna kadar birçok yetkili hakkında işlem yapıldı.
5 Haziran’da Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 566. Sokak’taki 13 katlı bir apartmanda çıkan yangın, Türkiye’yi yasa boğmuştu. Yangın sonrası hastaneye kaldırılan 17 kişiden anne Bircan Çavdar (36) ile çocukları Yunus Emre (12), Elif (10) ve Zeynep (4) kurtarılamamıştı.
Diyarbakır
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.