Diyarbakır’da nefes kesen anlar: 3’üncü kattan düşmek üzereydi, böyle kurtarıldı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 3’üncü kattaki balkondan düşme tehlikesi yaşayan kız çocuğu, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı. Çocuğun yakınları tarafından tutulduğu sırada, bir kişi balkon korkuluklarından tırmanarak çocuğa ulaştı.
Olay, öğleden sonra Bağlar ilçesine bağlı Oğlaklı Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi.
Yakınları son anda tuttu
5 katlı binanın 3’üncü katındaki balkonda henüz bilinmeyen nedenle düşme tehlikesi yaşayan kız çocuğunu yakınları tuttu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ise çocuğu kurtarmak için harekete geçti.
Bazı kişiler merdivenle çocuğa ulaşmaya çalışırken, bir kişi zemin kattan itibaren balkon korkuluklarına tutunarak binaya tırmandı.
Balkon korkuluklarından tırmanıp çocuğa ulaştı
özDiyarbakır Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2’nci kata kadar tırmanan kişi, kız çocuğuna ulaşarak onu güvenli şekilde 2’nci kattaki balkona bıraktı.
Çocuğun kurtarıldığı anlar çevrede bulunan kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olayda kız çocuğunun sağlık durumuna ilişkin ise bilgi verilmedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.