Diyarbakır Surlarına asılan İmamoğlu pankartlarına para cezası

Diyarbakır Surlarına asılan İmamoğlu pankartlarına para cezası
CHP’liler tarafından Diyarbakır surlarına “Free İmamoğlu” pankartları asıldı. Bir süre sonra İmamoğlu pankartlarına polis müdahale ederken, bir de ceza kesildi.

YENİGÜN HABER – CHP’liler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu için sabah saatlerinde Diyarbakır surlarına üzerlerinde ‘Azadi İmamoğlu’ ve ‘Free İmamoğlu’ yazılı pankartlar astı.

İlçe Başkanına ceza kesildi

Mardin Kapı’ya gelen bir grup partili, ‘Hak, hukuk, adalet’ sloganıyla astıkları pankartları daha sonra İçkale’deki surlara da asmak istedi. Polis, burada pankartların asılmasına izin vermedi. Pankartlara el konulurken, CHP Bağlar İlçe Başkanı Çiğdem Özturan Kurt’un da aralarında bulunduğu partililer idari işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

CHP Bağlar İlçe Başkanı Çiğdem Özturan Kurt'a, Kabahatler Kanunu'na muhalefet ettiği gerekçesiyle idari işlem yapılarak 2 bin 953 TL para cezası verildi.

İmamoğlu için önceki gün de Boğaziçi Köprüsü’ne pankart asılmıştı.

Kaynak:BİLGE BAĞÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.