Vali Güzeloğlu’ndan ilçe belediyelerine Kovid-19 desteği

Vali Güzeloğlu’ndan ilçe belediyelerine Kovid-19 desteği
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidinin Türkiye’de görülmeye başlamasından...

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidinin Türkiye’de görülmeye başlamasından sonra Diyarbakır’daki alt kademe belediyelerine malzeme ve nakdi destek sağladı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Bağlar’ımıza ve diğer belediyelerimize her türlü desteği veren valimize teşekkür ediyoruz” dedi

DİYARBAKIR YENİGÜN - Diyarbakır, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun koordinasyonunda uygulamaya koyduğu tedbirler ve çalışmalarla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelesini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Güzeloğlu’nun  sağladığı malzeme,hijyen ürünleri ve nakdi katkılarla alt kademe ve ilçe belediyeleri vatandaşları salgından korumak için üst üste kararlar alarak tedbirleri genişletiyor. Bağlar Belediyesi’ne Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerekli malzeme ve hijyen ürünleri desteği sağlayan Güzeloğlu, devam eden metruk yapıların yıkımı için de 1 milyon TL nakdi destek aktardı.

Başkan Beyoğlu’ndan Güzeloğlu’na teşekkür

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Vali Güzeloğlu’nun gerek Bağlar’a ve gerekse diğer ilçe belediyelerine her türlü desteği sağladığını dile getirerek kendisine teşekkür etti. Güzeloğlu’nun koordine ettiği çalışmalarla Diyarbakır’ın tüm kurum ve kuruluşlarıyla Kovid-19’a karşı  seferberlik halinde mücadele ettiğini belirten Beyoğlu,”Ülkemizde cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu salgına karşı deyim yerindeyse milli mücadele veriliyor. Diyarbakır’ımızda da valimiz ve büyükşehir belediye başkan vekilimiz sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun himayelerinde yürüttüğümüz çalışmalarla bu süreci başarıyla aşmaya gayret ediyoruz. Milletimizin mağdur olmaması için gece gündüz demeden kararlı,azimli ve inançlı bir şekilde hep beraber hizmet ediyoruz.

“Sayın valimiz metruk yapılar için kaynak sağladı”

Sayın valimiz, Kovid-19 tedbirleri kapsamında malzeme, lojistik ve nakdi her türlü desteği sağlıyor. Bununla birlikte rutin belediyecilik hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan ve vatandaşlarımız için ciddi tehlike oluşturan metruk yapıları yıkmaya devam ediyoruz. Sayın valimiz bunun için de belediyemize 1 milyon TL gibi ciddi bir kaynak aktardı. Belediyemize ve diğer belediyelere olan anlamlı desteklerinden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.