Amedspor, umudunu gelecek sezona taşıdı

Amedspor, umudunu gelecek sezona taşıdı
Sezonun son maçın Amedspor başkentte köklü spor kulüplerinden AnkaraCü ile karşılaştı. Karşılaşma sarı-lacivertliler için adeta bir drama dönüştü.

YENİGÜN HABER – Amedspor sezonun son resmi maçında Süper Lig temsilcisi Ankaragücü karşısında oynandı. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Amedspor, play-off mücadelesini kaybetti.

Evsahibi ekip, 45+7’de Dálcio’nun golü ile 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda kırmızı kartla oyun dışı kalan Ankaragücü kalecisi Gökhan Cihan’ın ardından Amedspor ataklardan sonuç alamadı.

Ankaragücü 78. dakikada gelen ikinci golle maçtan galip ayrılmasına rağmen Manise FK’nin Ümraniyespor’u 1-0 yenmesi ile küme düştü.

Ankara’da gergin anlar

Manisa Fk’nin galibiyeti ile Ankaragücü tribünleri hareketlendi. Taraftarlar uzun süre “Yönetim istifa” tezahüratları yaptı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.