Soylu: 47 plakalı araba Mardin’den, 21 plakalı Diyarbakır'dan çıkamazdı

Soylu: 47 plakalı araba Mardin’den, 21 plakalı Diyarbakır'dan çıkamazdı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülkede 47 plakalı araba Mardin’den çıkamazdı. 21 plakalı araba Diyarbakır'dan çıkamazdı. Tayyip Erdoğan huzur,...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülkede 47 plakalı araba Mardin’den çıkamazdı. 21 plakalı araba Diyarbakır'dan çıkamazdı. Tayyip Erdoğan huzur, kardeşlik getirdi ülkeye" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, İstanbul’da partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Partililere hitap eden Soylu, "Millet, 'Bunlar gitsin.' diyenlere mi itimat edecek, yoksa 20 yılda devrimler gerçekleştirenlere mi itimat edecek. Millet, 'Artık bunlar değişsinler.' diyenlere mi itimat edecek yoksa Türkiye'nin altyapısını güçlendirip birçok saldırıyla karşı karşıya kalmasına rağmen gemiye dalgalı denizlerde istikametini kaybettirmeyen ve selametle yolculuğuna devam ettiren Recep Tayyip Erdoğan'la beraber mi gidecek. Yine sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; Allah'ın izniyle bu seçimi de çok güçlü bir şekilde kazanacağız, Bay Kemal'e de 'bay bay' diyeceğiz" dedi.

Soylu, konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

"Aslında bizi istemeyenlerin, 'Bunlar gitsin' diyenlerin, bu ülkenin karşı karşıya kaldığı sorunların büyümesini istedikleri tam bu noktada açıktır.

Biz sadece bir zihniyet devrimi gerçekleştirmedik. Yıllarca Aleviler, 'Ben Aleviyim' diyemedi. Yıllarca Kürtler 'Ben Kürt'üm' diyemedi.

Tayyip Erdoğan'ın yönettiği ülkede bugün herkes kendi kimliğini, inancını, anlayışını ortaya koyabilecek bir kabiliyete sahiptir.

Bu ülkede 47 plakalı araba Mardin’den çıkamazdı. 21 plakalı araba Diyarbakır'dan çıkamazdı. Tayyip Erdoğan huzur, kardeşlik getirdi ülkeye.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.