Oyumuzu alıp sırt çevirenlere gereken cevabı vereceğiz

Oyumuzu alıp sırt çevirenlere gereken cevabı vereceğiz
Partisinin Antalya kongresinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Kürdistan’da irademizi yok sayanlara, oyumuzu alıp sırt çevirenlere gereken cevabı halklarımız verecektir" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Antalya İl Örgütü, 1’inci Olağanüstü Kongresi'ni Kepez ilçesinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirdi. Kongrede konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, HDP eski Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş ile yerine kayyım atandıktan sonra tutuklanan Diyarbakı Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gülten Kışanak ile görüştüklerini, her 3 ismin selamlarını getirdiğini söyledi. Bakırhan, "Kürdistan’da irademizi yok sayanlara halklarımız cevap verecektir. İrademiz asla bu sefer peşkeş çekilemeyecek, irademiz yok sayılamayacak. Kürdistan’da irademizi yok sayanlara, oyumuzu alıp bize selam vermeyenlere, sırtını dönenlere, seçimlerde gereken cevabı siz değerli halklarımızın vereceğini belirtmek istiyorum" dedi.

Mali ve faaliyet raporlarının okunması tek listeyle seçime gidildi. Hülya Can ve İhsan Nergiz, yeni eşbaşkanlar seçildi.

Kaynak:Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.