Erdoğan, Ensarioğlu’nun göğsüne vurarak ne talep etti?

Erdoğan, Ensarioğlu’nun göğsüne vurarak ne talep etti?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Galip Ensarioğlu’nun göğsüne vurarak, “Bu defa Diyarbakır’ı istiyorum” dediği ileri sürüldü.

Önceki gün Diyarbakır’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın, kanaat önderleriyle yaptığı toplantının ayrıntıları ortaya çıktı.

Mezopotamya Ajansı’nın aktardığı habere göre, toplantıda, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Said Yaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istek ve arzularını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması için görevlendirdiği milletvekili Galip Ensarioğlu’na verdiği talimatı aktaran Yaz, “İnanın Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da buraya verdiği ehemmiyet, İstanbul, Ankara, İzmir’e veriyor mu bilmiyorum. Diyarbakır’ın Cumhurbaşkanı’mızın nezdinde apayrı bir yeri var.

'Ben bu defa Diyarbakır’ı istiyorum’

Suna (AK Parti Milletvekili/Suna Kepolu Ataman) Hanım da şahittir. Galip Bey’in göğsüne elini vurdu. ‘Ben bu defa Diyarbakır’ı istiyorum’ dedi. Bunun için ne oluruz, farklılıklarımızı, küskünlüklerimizi bir tarafa bırakarak, arızi şeylerle uğraşmadan, parçacı düşünmeden, bütüncül düşünmek suretiyle biz bu defa bu şehri alırız, alabiliriz” diye konuştuğu ileri sürüldü.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum