Diyarbakır da katılıyor; Ak Parti’de temayül yoklaması heyecanı

Diyarbakır da katılıyor; Ak Parti’de temayül yoklaması heyecanı
Ak Parti, 31 Mart 2024 seçimlerinde yarışacak adayları belirlemek için Diyarbakır’ın da aralarında olduğu il teşkilatlarıyla bir araya gelecek.

Ahmet BARAN/YENİGÜN HABER – 31 Mart seçimlerinde geri sayım başlarken, parti kulisleri hareketlendi. Ak Parti Genel merkezi teşkilat ön yoklama için, il başkanı, ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yüz yüze anket için Ankara’da bir araya gelecek.

KABİNE TOPLANTISI İPTAL
Bugün gerçekleşmesi planlanan yılın son Kabine toplantısı iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, temayül yoklamalarına katılacağı ve yerel seçim çalışmalarıyla ilgileneceği ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının yılbaşına kadar açıklanacağını belirtmişti. Görüşmelerden sonra aday adaylarının da görüşmeler için Ankara’ya çağrılacağı öğrenildi.

DİYARBAKIR TEŞKİLATLARI ANKARA’DA
AK Parti Diyarbakır’da, il, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları temayül yoklaması için önceki gün Ankara’ya çağrılmıştı. Yoklamaların sonuçlarına göre, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinde etkili olacak.

Kaynak:Ahmet Baran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.