CHP, Kılıçdaroğlu'na yetki verdi

CHP, Kılıçdaroğlu'na yetki verdi
CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Meclisi ve grup toplantıları gerçekleştirildi. CHP TBMM Grubu, cumhurbaşkanlığı seçimi...

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Meclisi ve grup toplantıları gerçekleştirildi. CHP TBMM Grubu, cumhurbaşkanlığı seçimi için karar alma noktasında Kemal Kılıçdaroğlu'na yetki verdi. Kılıçdaroğlu, parti adına karar alabilecek.

CHP, deprem nedeniyle ertelenen seçim gündemli Parti Meclisi toplantısını bugün yaptı. CHP'de önce grup toplantısı yapıldı, ardından Parti Meclisi bir araya geldi. Toplantılar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirildi.  Parti Meclisi'nde, depremle ilgili gelişmelerin yanı sıra Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi hazırlık çalışmaları ele alındı.

KILIÇDAROĞLU'NA YETKİ

Toplantı sonrasında CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un imzalarıyla bir bildiri yayımlandı. Bildiride, "Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bundan sonraki bütün süreçlerde grubumuz adına karar almak konusunda oybirliğiyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kıılıçdaroğlu yetkilendirilmiştir." denildi.

CHP Parti Meclisi'nden de benzer şekilde yetki verilmesi bekleniyor. (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.