Bahçeli’den HÜDA-PAR değerlendirmesi

Bahçeli’den HÜDA-PAR değerlendirmesi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçime AK Parti listelerinden gireceğini açıklayan Hür Dava Partisi'ne (HÜDA-PAR) ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. HÜDA-PAR...

MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçime AK Parti listelerinden gireceğini açıklayan Hür Dava Partisi'ne (HÜDA-PAR) ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

HÜDA-PAR ile Hizbullah arasında bağ olduğu iddialarına değinen Bahçeli "Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur" ifadesini kullandı.

Bahçeli açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur.

HDP'nin bir kez de olsa PKK'yı kınadığına, aralarında hiçbir bağın olmadığını itiraf ettiğine hiç kimse, hiçbir millet evladı tanık olmamıştır. Ancak Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır. (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.