Bahçeli'den 'Ak Parti-CHP İttifakı' çıkışı

Bahçeli'den 'Ak Parti-CHP İttifakı' çıkışı
Bahçeli, Erdoğan'ın Özgür Özel ve Ayşe Ateş görüşmesi sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı.

YENİGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesi sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir" dedi.

Dün Erdoğan'ın Ankara’da öldürülen Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası dikkat çeken bir çıkış yapan MHP lideri açıklamasında, “Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek, TBMM’de kanun tekliflerine verilen desteğimiz aynen sürecektir. Kaldı ki; Cumhur İttifakı’ndan tavizimiz, geri dönüşümüz, yarı yolda bırakmamız, ilkelerinden ve hedeflerinden cayma göstermemiz mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli ayrıca, Sinan Ateş cinayetinin 1 Temmuz'da yapılacak duruşmasında MHP'nin 'mutlaka hazır bulunacağını' vurgulayarak "Karanlık oyunlarla ve bu oyunların figüranlarıyla Türk yargısının huzurunda hesaplaşacaktır'' dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.