Otomobilin üzerine düşen araç, baba-kızın ölümüne neden oldu

Otomobilin üzerine düşen araç, baba-kızın ölümüne neden oldu
Karaman'da hafif ticari aracın üst geçitteki bariyerlere çarpıp seyir halindeki otomobilin üzerine düşmesi  sonucu baba ve kızı hayatını kaybetti. Karaman'da,...

Karaman'da hafif ticari aracın üst geçitteki bariyerlere çarpıp seyir halindeki otomobilin üzerine düşmesi  sonucu baba ve kızı hayatını kaybetti.

Karaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, bariyerleri devirip, metrelerce yüksekten alt geçitte seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Kazada sürücü Mehmet Altın ve kızı İlkay Altın vefat etti, Altın'ın kızı Melisa Altın yaralandı.

DHA'nın haberine göre, kaza, bugün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Ereğli Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet Altın yönetimindeki hafif ticari araç, sürücünün kontrolünden çıktı. Demir bariyerleri deviren araç ters dönüp, metrelerce yüksekten alt geçitte seyir halinde olan Mahmut Güneş yönetimindeki otomobilin üzerine düştü.

Hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Altın olay yerinde hayatını kaybetti, kızları Melisa Altın ve İlkay Kalaycı yaralandı. Otomobil şoförü Güneş ise kazayı şans eseri yaralanmadan atlattı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralı Melisa Altın ve İlkay Kalaycı itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlkay Kalaycı da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.