Mülakatsız, KPSS puanına göre ilk alım gerçekleşti

Mülakatsız, KPSS puanına göre ilk alım gerçekleşti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alımı yapılacak personellerin listesi yayınlandı. Listede Diyarbakır'da 23 kişinin işe alımının gerçekleştiği bldirildi.

Neval Akyüz/YENİGÜN HABER – Geçtiğimiz Nisan ayında alımı duyurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için personel alımları gerçekleştirildi.

Bakanlık tarafından Nisan ayında duyurulan taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı gerçekleştirildi.

28 Nisan’da başlayan personel alımı ile ilgili başvurular 8 Mayıs’ta sona ermişti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızda göreve başlayacak 2.431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız MÜLAKATSIZ, sadece KPSS PUAN üstünlüğüne göre belirlendi. Personelimizin başvuru değerlendirme süreci tamamlandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarına bu gece Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı (https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR’DAN 23 PERSONEL ALINDI

Yapılan alımlarda Diyarbakır’dan 23 personel alımı gerçekleştirildi. Diyarbakır’da alınan personellerin branş dağılımı şöyle:

Büro personeli 1, Yurt yönetim personeli 2, sosyal çalışmacı 4, Psikolog 7, çocuk gelişimcisi 1, Diğer sağlık personeli 3, Hemşire 3, Öğretmen 2 olmak üzere toplam 23 personel.

İŞ BAŞI NE ZAMAN?

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alımı gerçekleştirilen personellerin ne zaman işe başlayacağı da merak konusu.

Bakanlık, işe başlama tarihinin Temmuz ayında olması bekleniyor.

BRANŞLARA VE İLLERE GÖRE PERSONEL ALIM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.