HÜDA PAR Diyarbakır adayı Faruk Dinç, vatandaşlarla buluştu

HÜDA PAR Diyarbakır adayı Faruk Dinç, vatandaşlarla buluştu
Diyarbakır'ın Eğil ve Dicle ilçelerinde gerçekleşen buluşmada HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, vatandaşlarla bir araya geldi.

HÜDA PAR’ın Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Milletvekili Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında Eğil ve Dicle ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Eğil ilçesine gelen Dinç, burada HÜDA PAR Eğil İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Ardından HÜDA PAR Eğil Belediye Başkan Adayı Ali Durgunsu ve HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, birlikte Eğil esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinden sonra bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dinç, başkan seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı. HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Eğil ilçesinde gerçekleştirdiği temasların ardından kendi memleketi olan Dicle ilçesine geçti. Dicle’de de parti binasında partililerle bir araya gelen Dinç, ardından bazı kanaat önderlerini ziyaret etti. Dinç, son olarak kendi köyü olan Pekmezciler (Bavukan) köyünde ailesi tarafından kendisinin başkan adaylığı sebebiyle verilen mevlid programına katıldı. Okunan mevlid ve duaların ardından kendi köylülerine hitap eden Dinç, Daha önce Diyarbakır’da HÜDA PAR İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve Dicleli olduğunu, Diyarbakır’ı çok iyi bildiğini belirtti.

“BELEDİYENİN KAYNAKLARI İMKÂNLARI GEREĞİ GİBİ KULLANILIRSA HİÇBİR FAİZE GEREK KALMAZ”

Parti yönetimi tarafından aday gösterildiğini ve kendi memleketine hizmet etmekten memnuniyet duyacağını dile getiren Dinç, “Hepimiz genelde adaletsizlikten şikâyet ediyoruz. Mesela Köyün suyu yok, kilit taşları bir yerde var bir yerde yok. Bunlar hepsi aslında adaletsizliktendir. Yollarda çukurlar var, gençlerimizin çoğu işsiz.” diyerek sözlerine şu cümlelerle devam etti:

“Bizim de kendimize has projelerimiz var. Projelerimizi inşallah medya vesilesiyle kamuoyu ile paylaşacağız. Bizim projelerimizde gençlere yönelik şunlar var; bir ailede eğer hiçbir çocuk işe girmemişse biz bunu sağlayabiliriz veya gençler evleniyor ilk evlenenlere hibeler verilebilir. Yani bu belediyenin imkânlarında çok rahat şeyler. Yeter ki adil bir insan, memlekete hizmet edecek birileri olsun. Bize soruyorlar ‘belediye size geçse faiz çekecek misiniz?’ Biz diyoruz ki, hiç faize ihtiyaç olmaz. Belediyenin kaynakları imkânları gereği gibi kullanılırsa hiçbir faize gerek kalmaz. Gerçekten Allah’tan-Peygamber’den korkan ve her şeyden önce hesap gününe inanan insanlar bizim idarecilerimiz olurlarsa biz bunları rahat bir şekilde atlatacağız.”

Mevcut belediye yönetimi ve idarecilerden çoğu kişinin şikâyetçi olduğunu vurgulayan Dinç, “Halk gerçekten vicdanlı merhametli idareciler istiyor. Halk, memleketin hakkına, hukukuna riayet eden kişileri istiyor. Bu konuda da Allah’a hamdolsun bize yoğun bir teveccüh var. Sizde gönül rahatlığıyla oyunuzu HÜDA PAR’a verebilirsiniz.” şeklinde konuştu.

“HÜDA PAR GÜÇLENİRSE O RÜŞVET ÇARKLARINA ÇOMAK SOKACAK”

Sözlerine HÜDA PAR’a yönelik sözlü saldırı ve iftiralara cevap vererek devam eden Dinç, “Biz HÜDA PAR’ın 4 milletvekili olarak meclisteyiz. Emin olun sürekli bize saldırıyorlar. Çünkü biliyorlar ki HÜDA PAR güçlenirse onların o rüşvet çarklarına çomak sokacak. Bundan rahatsızdırlar. Zaten kendileri de sürekli ‘rahatsızız’ diyorlar. HÜDA PAR güçlenirse bugüne kadar aziz İslam’ımıza, değerlerimize, şeyhlerimize yaptıkları zulümlerin hesabı sorulacak onlardan. En azından tarihin gerçekleri ortaya çıkacak. “ dedi.

Dinç sözlerine; HÜDA PAR iktidarında ve belediyeciliğinde hizmetin konuşulacağını, ırk, insan, köy, kabile, parti ayrımı yapmadan adil hizmet yapacaklarını belirterek son verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.