Bakan Tunç'tan Narin cinayeti açıklaması: Deliller önemli veriler içeriyor

Bakan Tunç'tan Narin cinayeti açıklaması: Deliller önemli veriler içeriyor
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Deliller önemli veriler içeriyor. Narin'in katillerine bir an önce ulaşılması için soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi gerekiyor" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Bağlar, Tavşantepe Mahallesi'nde kayıp olarak aranırken 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma hakkında açıklamalarda bulundu.

Tunç, "Doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'nda inceleniyor. Deliller önemli veriler içeriyor" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, Narin Güran ve Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

8 yaşındaki Narin'in öldürülmesine yönelik soruşturmada şu ana kadar elde edilen delillerin önemli veriler içerdiğini kaydeden Tunç, "Doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'nda inceleniyor. Deliller önemli veriler içeriyor" dedi.

'ADLİ TIP İNCELEMESİ İKİ HAFTA SÜRECEK'

Bakan Tunç'un açıklamaları şöyle:

"Deliller toplandı, ifadeler alındı. Katil veya katillerin kim olduğuna dair elimizde önemli bulgular var. Gizlilik kararı ortada dolanan bazı yanlış bilgilere karşı, soruşturmanın selametine zarar veriyor. Bunlar olmamalı, biz ne olursa olsun cinayetin sorumlu veya sorumlularını adaletin karşısına çıkaracağız. Adli Tıp'ta inceleme iki hafta sürecek. Narin'in katillerini yargı huzuruna çıkarmak, boynumuzun borcu."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.