GSYD'den malzeme desteği,

GSYD'den malzeme desteği,
Diyarbakırspor'a bir destek de Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nden geldi. GSYD, Diyarbakırspor’a malzeme desteğinde bulundu DİYARBAKIR- Diyarbakırspor...

Diyarbakırspor'a bir destek de Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nden geldi. GSYD, Diyarbakırspor’a malzeme desteğinde bulundu

DİYARBAKIR- Diyarbakırspor için her platformda desteklerini esirgemeyen Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), bu kez futbolculara malzeme desteğinde bulundu. Kulüp Yönetimi adına açıklama yapan Başkan Şeyhmus Akyıl "Başta GSYD başkanı M. Yılmaz Bay olmak üzere tüm dernek yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Diyarbakırspor’u ölüm döşeğinden aldık”

Başkan Akyıl, Efsaneyi yeniden ayağa kaldırmak için yola çıktıklarını belirterek, önlerine çok fazla sorun çıktığını bu sorunları el birliği ile aşmaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Diyarbakırspor'u ölüm döşeğinden aldık ve  yeniden mücadeleye başladık. Önümüze dağ gibi sorunlar çıktı, bunları el birliği ile aşmaya çalışıyoruz. Kentte çok sayıda kurum, kuruluş, belediyeler, valilik, yerel basın, GSYD, esnaflar herkes bizlere yardımcı oldu. Hepsine kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor bu kent için çok büyük bir değerdir, büyük bir markadır, Dünyanın heryerinde taraftarı olan bir armadan bahsediyoruz.  Bu sezon amacımız süper amatör lig ve bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışıyoruz. Devre arasında çok önemli transferlerimiz oldu. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte güçlü bir kadro oluşturduk. Bundan sonra hedef şampiyonluk" dedi.

“Çok önemli projelerimiz olacak”

Akyıl son olarak, Yeni yönetimin özverili çalışmaları ile kentin her kesiminden destek aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Diyarbakırspor'u büyük bir batağın içinden aldık ve yaşatmaya çalışıyoruz. Sabırla önümüze çıkan tüm engelleri aşıyoruz. Sorumluluğunu bilen bir yönetimimiz var, Diyarbakırspor'un adına yakışır çok önemli projelerimiz olacak. Bunları hayata geçirmek için canla başla uğraş veriyoruz. Kulübümüze heryerden maddi manevi destek geliyor, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği  GSYD, takımımıza malzeme desteğinde bulundular. Bu malzemeler olmasaydı, ikinci yarı hazırlıklarına başlayamayacaktık. Bunlar bizim için çok önemli, GSYD Yönetimine başta Başkan Mehmet Yılmaz Bay ve tüm arkadaşlara Kulübümüz adına teşekkür ederim.  GSYD kentte spor adına çok önemli işlere imza atmaya devam ediyorlar. Kentte spor adına önemli bir eksikliği giderdiler. En başından beri bizim yanımızda duruş sergilediler" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.