Sivas’ta MÜSİAD’dan ‘ortak akıl’ vurgusu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu, Sivas’ın sorunlarının çözümü konusunda ‘ortak akıl’ vurgusunda bulunarak, “Kendi derdimiz kendimiz çare bulmalıyız” dedi.

SİVAS (İGFA) – Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Başkanı Salim Eminoğlu, istişarelerin önemine dikkati çekerek, Sivas’ın fikir ve sorunlarını ‘ortak akıl’la değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sivas’ın sorunlarını anlatmaktan vazgeçilmemesi gerektiğini ifade eden Başkan Eminoğlu, “Memleketimizin eksikliklerini ve Sivas’a yapılması gerekenler Sivil Toplum Kuruluşları olarak dile getirilmeli. Bu dile getirilirken ilin menfaati düşünülmeli. Sorunlar birlikte tespit edilmeli ve birlikte çözülmeli” dedi. 
 Zaman zaman yöneticilerin Sivas’a yapılanları ve yapılamayanlar katıldıkları platforma dile getirdiklerini örnek gösteren Başkan Eminoğlu, “Sivas’ın sorunlarını konuşmamız lazım. Farklı STK’lar ve il bürokratları zaman zaman Sivas’a yapılanları ve yapılamayanları anlatıyor. Özellikle Sivil Toplum Kuruluşları basın yayın organları aracılığı ile dertlerini anlatmalı. Sorunlar iyi tespit edilmeli. Kimler nerede ne sıkıntı yaşıyor belirlenmeli. Burada eksiğimiz hatamız neyse daha doğrusu hastalık neyse onu teşhis etmeye çalışalım. Kendi derdimize kendimiz çare bulmamız gerekiyor” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivas’ta MÜSİAD’dan ‘ortak akıl’ vurgusu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Diyarbakır Yenigün Gazetesi - Son Dakika Diyarbakır Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin