Diyarbakır annelerinden Akşener’e tepki

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde çadır kurup evlat nöbeti tutan aileler, önceki gün kente gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendilerini  ziyaret etmemelerine tepki gösterdi.

Farklı kentlerden 3 Eylül 2019 yılında Diyarbakır’a gelerek evlat nöbeti tutan ailelerin eylemi 240 günü geride bıraktı. Aileler, önceki gün Diyarbakır’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendilerini ziyaret etmemelerine tepki göstererek kınadı.
Oğlu Ramazan için eylem yapan anne Mevlüde Üçdağ, Meral Akşener’in kentte gelmesiyle kendilerini ziyaret edeceğini beklediklerini ancak Akşener’in bu ziyareti gerçekleştirmediğine ifade ederek, “Oda bir anne değil mi, nasıl gelip de yüreği yanık anneyi ziyaret etmedi. Ben onu şiddetle kınıyorum. 8 yıldır evladımın peşindeyim bırakmadım” dedi.

Evladına kavuşan anne Ayşegül Biçer ise,  “Meral Akşener, Diyarbakır ziyareti gerçekleştirdi. Anneleri ziyaret edeceğini umut ediyorduk, bir kez daha bizi yanılttı. Gelmeyeceğini bilmemize rağmen bekledik. Vicdan kalbine girer aileleri ziyarete gelir diye. Diyarbakır annelerini görmediler ve duymadılar. Buradan aileler olarak Meral Akşener ve diğer masada oturan siyasetçileri şiddetle kınıyoruz” diye konuştu. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır annelerinden Akşener’e tepki
Giriş Yap

Diyarbakır Yenigün Gazetesi - Son Dakika Diyarbakır Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin