Çalışma Bakan Bilgin’den Temmuz ayında maaşlarda artış sinyali

Çalışma Bakan Bilgin’den Temmuz ayında maaşlarda artış sinyali
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" dedi.   Çalışma...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den temmuz zammı açıklaması geldi. Bakan Bilgin, "Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde temmuz dönemi var" dedi.

Bakan Bilgin, "Temmuz ayında çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklamasını yaptı.

Bakan Bilgin, geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı açıklamada, en düşük emekli maaşlarına ve çalışanlara 1 Mayıs’ta müjde vereceklerini belirtmiş ancak herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Bilgin’in açıklamasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün yaptığı açıklamasından sonra gelmesi dikkat çekti. Erdoğan, "Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımızdan kurtulacağımız 2023 şubat, mart aylarından itibaren artık bu sorunları da önemli ölçüde geride bırakmış olacağız" diye konuşmuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.