Akaryakıta yine zam: Litresi 24 lira olacak

Akaryakıta yine zam: Litresi 24 lira olacak
Benzin ve motorinde dün akşamki zammın ardından motorine bu gece 1 lira 37 kuruş daha zam yapılacak. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı yeniden 24 lira...
Benzin ve motorinde dün akşamki zammın ardından motorine bu gece 1 lira 37 kuruş daha zam yapılacak. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı yeniden 24 lira seviyesine gelecek

Akaryakıt fiyatlarına zam artık günlük hale gelmiş durumda. Uluslararası piyasalarda Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik, iç piyasada doğrudan fiyatlara yansıyor. Çarşamba akşamından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 1 lira 68 kuruş, motorinde 1 lira 59 kuruş zamlanmıştı. Motorine bu gece bir zam daha yapılacak.

Sektör kaynaklarından aktarılan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 1 lira 37 kuruş zam yapılacak. Benzinde ise bu gece için fiyat değişimi beklenmiyor. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı 24 lira seviyesine yükselmiş olacak. Öte yandan İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzinin fiyatı 19,69 TL, bir litre motorinin fiyatı ise 22,21 TL.

Dün geceki zamla birlikte Ankara'da ise bir litre benzinin fiyatı 19,78 TL, bir litre motorinin fiyatı 22,31 TL’ye yükselmişti. Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 117 dolar...(Ekonomi Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.