Nobel Ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar, Diyarbakır’a geliyor

Nobel Ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar, Diyarbakır’a geliyor
Nobel Kimya Ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar, 22 Ekim Perşembe günü Dicle Üniversitesi’nde düzenlenecek söyleşi kapsamında Diyarbakırlılarla bir araya gelecek.

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen programda, dünyaca ünlü bilim insanı bilim yolculuğunu ve deneyimlerini aktaracak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Sancar’ın kendi kariyeri ve bilim dünyasındaki tecrübelerine dair paylaşımlarda bulunması, özellikle genç akademisyenler ve öğrencilerin bilimsel çalışmalara ilgisini artırması amaçlanıyor.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, Nobel ödüllü bilim insanını kentte ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, tüm üniversite camiasını ve kent halkını söyleşiye davet etti.

Program Detayları

Tarih ve Saat: 22 Ekim Perşembe, 14.30

Yer: Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kongre Merkezi

Düzenleyen: Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.