Demirören TFF Başkanlığından istifa etti

Demirören TFF Başkanlığından istifa etti
Demirören, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek TFF Başkanlığı görevinden istifa etti. Görevi Haziran'daki seçimlere kadar vekaleten yönetim kurulu...

Demirören, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek TFF Başkanlığı görevinden istifa etti. Görevi Haziran'daki seçimlere kadar vekaleten yönetim kurulu üyesi Hüsnü Güreli yapacak.

DİYARBAKIR YENİGÜN - Yıldırım Demirören TFF Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Demirören, yaptığı açıklamada “26 Şubat 2012’den beri sürdürmekte olduğum Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı’ndan İDDİAA, Misli.com’un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

İDDİAA HOLDİNG’E GEÇTİ, DEMİRÖREN İSTİFA ETTİ 

İDDİAA ve Misli.com’un Demirören Holding bünyesine geçmesinin ardından Demirören’in TFF Başkanlığı tartışmalara neden olmuştu. Demirören bugün yaptığı açıklamayla görevinden istifa etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Demirören, “26 Şubat 2012’den beri sürdürmekte olduğum Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı’ndan İDDAA, Misli.com’un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum. Bugüne kadar şerefle ve gururla taşıdığım bu milli görevi Türkiye ve Dünya kamuoyunda tartışmalara mahal bırakmamak ve gölge düşürmemek gerekçesi ile bu kararı almış bulunmaktayım. Yedi yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevimde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinden ve güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Ve birlikte çalıştığımız tüm Spor Bakanları’na, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Kurullarda görev yapan tüm başkan ve üye arkadaşlarıma, Milli Takım Teknik Direktörleri ve oyuncularına, bu yolda desteğini esirgemeyen tüm Kulüp Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Spor Camiasına, medyamıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Görevi Haziran’daki seçimlere kadar vekaleten yönetim kurulu üyesi Hüsnü Güreli yapacak. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.