Diyarbekirspor Play-Off için sahaya çıkacak

Play-Off hedefi için mücadele eden Diyarbekirspor Vanspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor

Süleyman ÖZDEMİR/YENİGÜN HABER – Diyarbekirspor, yarın (Çarşamba) saat 14.00’da Yeni sahasında çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Taraftarları maça davet eden Yeşil-Kırmızılı kulüp, ”El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz.” paylaşımıyla taraftarlara çağrıda bulundu.

Play-Off yolunda kritik maç

Yeni Diyarbakır Stadı yarın (Çarşamba) zirve ve Play-Off yarışında son derece önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. 40 puan ve 1 maç eksikle 7. sırada bulunan Diyarbekirspor, 56 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor ilekarşı karşıya gelecek.

Sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans ortaya koyan Diyarbekirspor, güçlü rakibini yenerek Play-Off hedefinde çok kritik bir engeli aşmak istiyor.

Saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.

Taraftara Destek Çağrısı

Tarihinde ilk kez 2.Lig’de Play-Off’a bu kadar yaklaşmış olan Diyarbekirspor, artık camianın ve şehrin desteğini arkasında görmek istiyor. Teknik heyet ve futbolcular zorlu maçta 3 puana şartlanırken,üst üste yapılan çağrılarla taraftarlar karşılaşmaya davet ediliyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım,”El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz. Play-Off hedefini yakalamak için herkesin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Vanspor maçını kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Herkes ailesini alsın ,maça gelsin. Engelleri birlikte aşalım” mesajını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri