DEM Partili Eren’den Amedspor’a destek çağrısı

DEM Parti Diyarbakır milletvekili Serhat Eren, sezonun başlamasına sayılı günler kala Amedspor’u kamp yaptığı tesislerde ziyaret Ederek destek çağrısı yaptı

Ufuk ÇİMEN/YENİGÜN HABER – DEM Parti Diyarbakır milletvekili Serhat Eren, sezonun başlamasına sayılı günler kala Amedspor’u kamp yaptığı tesislerde ziyaret etti.

Amedspor’un çok zor şartlarda buralara geldiğini belirten Eren, “Amedspor’un bugünlere uşamasında en büyük katkı Amedspor taraftarıdır. Gerek deplasmanda gerekse kendi sahamızda oynanacak maçlarda yerimiz almak, kendi takımımızı desteklemek maçların heyecanını yaşamak için kendi takımımıza destek olmak açısından Süper Lige giden yolda takımımıza yalnız bırakmamak adına Pasolig kartımızı bir an önce yapmamız gerekiyor. Bu takımı Süper Lige çıkaracak olan da sizlersiniz. Tüm taraftarlarımızı Pasolig kaydını yapmak üzere takımımızı desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘BİZİ YOK SAYANLARA KARŞI VAROLALIM’

Sosyal medya üzerinde de paylaşımda bulunan Eren, “Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Şimdi hedef Süper Lig! Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da takımımızın yanında olalım. Tribünlerde yerlerimizi alalım, bizi yok saymak isteyenlere karşı hep birlikte daha çok var olalım. Desteğimizi en güçlü şekilde gösterelim. Birlikte başaracağız.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri