Canlı: Manchester United-Galatasaray

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında İngiliz devi Manchester United'a konuk oluyor.

Galatasaray, zorlu deplasmanda puan ya da puanlarla dönmekten başka bir şey düşünmüyor. EXXEN'den naklen yayınlanan Manchester United-Galatasaray maçı ayrıca Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından da takip edilebiliyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Manchester United-Galatasaray maçı CBC Sport canlı yayın, CBC Sport şifresiz izle' araması yapıyor. CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda? CBC Sport nasıl ve nereden izlenir? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Manchester United-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçından çıkacak sonuç çok kritik. Kopenhag'la berabere kalan Cimbom, Manchester deplasmanında zoru başarmanın peşinde. Alınacak puan ya da puanlar Galatasaray'a büyük avantaj getirecek. Hafif sakatlığı bulunan Hakim Ziyech kadroda yer almazken Okan Buruk yönetimindeki Cimbom'un en önemli kozu Mauro Icardi. Maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ile Jan Pozor yapacak. Maçın dördüncü hakemi Peter Kralovic olacak. VAR'da da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert görev alacak.

Manchester United-Galatasaray ilk 11'ler:

Manchester United: Onana, Dalot, Lindelöf, Varane, Amrabat, Casemiro, Hannibal, Mount, Bruno, Rashford, Hojlund

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Haberin Devamı›

MANCHESTER UNİTED-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri