Amedspor’un gerçek gücü Galatasaray maçında belli olacak!

Eyüpspor’u 5-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Amedspor’da Teknik Direktör Besnik Hasi, alınan sonuçların şans ya da tesadüf olmadığını söyledi. Hasi, Galatasaray karşılaşmasını önemli bir sınav olarak nitelendirirken Samuel Ballet’in cezalı duruma düşmesinin takımı etkileyeceğini belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında Eyüpspor’u konuk eden Amedspor, rakibini 5-1 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir performans sergileyen yeşil-kırmızılı ekip, aldığı farklı galibiyetle taraftarlarını sevindirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Amedspor Teknik Direktörü Besnik Hasi, takımının performansından memnun olduğunu söyledi. Hasi, Eyüpspor maçına hafta boyunca ciddiyetle hazırlandıklarını ve futbolcularını rakibi küçümsememeleri konusunda uyardığını belirtti.

Hasi: Oyunu domine ettik

Maçı değerlendiren Hasi, futbolcularının kendilerinden istenenleri sahaya yansıttığını ifade etti.

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Hasi, takımın oyuna hâkim olduğunu ve bulduğu gollerle galibiyete ulaştığını söyledi.

Hasi, karşılaşmanın farklı bölümlerinde takımının performansından memnun kaldığını dile getirdi.

4-0'dan sonra rehavet uyarısı

Amedspor Teknik Direktörü, farklı galibiyete rağmen takımının bazı eksikliklerine de dikkat çekti.

Özellikle skorun 4-0'a gelmesinin ardından futbolcuların fazla rahatladığını belirten Hasi, bu durumun rakibe fırsat verdiğini ve gol yemelerine neden olduğunu söyledi.

Hasi'nin üzerinde durduğu bir diğer konu ise Samuel Ballet'in kırmızı kart görmesiydi. Pozisyonu maç sırasında göremediğini belirten teknik direktör, görüntüleri inceleyeceğini ifade etti.

Ballet'in Galatasaray maçında forma giyemeyecek olmasının önemli bir kayıp olduğunu vurgulayan Hasi, oyuncunun takım için değerli bir katkı sunduğunu kaydetti.

Yira Sor'a özel parantez

Hasi, karşılaşmada süre alan Yira Sor'un performansından da memnun olduğunu söyledi.

Oyuncunun yeniden maç ritmi kazanmasının önemli olduğunu belirten Hasi, Sor'un sahada çok iyi işler yaptığını ve aldığı sürenin kendisi açısından değerli olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki hafta yaşanabilecek cezalı oyuncu eksikliklerini önlemek amacıyla sarı kart sınırındaki bazı futbolcuları oyundan aldığını da belirten Hasi, kadronun Galatasaray karşılaşmasına mümkün olduğunca eksiksiz hazırlanmasını istediklerini söyledi.

“Bu performans tesadüf değil”

Basın toplantısında en dikkat çekici değerlendirmelerden biri, Amedspor'un Galatasaray karşısında alabileceği olası galibiyetin sürpriz sayılıp sayılmayacağı sorusuna verilen yanıt oldu.

Hasi, takımının ligde şimdiye kadar ortaya koyduğu performansın şansa dayanmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Şu ana kadar bu performansın şansa dayalı olmadığı çok açık. Bu şansla alakalı veya herhangi bir tesadüf olarak burada değiliz. Hiçbir rakipten puan çalmadık. Oyuncularımız çok iyi işler çıkardılar.”

Takımın kadro derinliğinin çok geniş olmadığını da belirten Hasi, her oyuncuya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Galatasaray maçı önemli bir test

Gelecek hafta oynanacak Galatasaray karşılaşmasını değerlendiren Hasi, rakibin form durumuna dikkat çekti.

Galatasaray'ın maçlarını rahat kazandığını ve iyi bir dönemden geçtiğini belirten Hasi, bu karşılaşmanın Amedspor için önemli bir test olacağını söyledi.

Eyüpspor karşısında alınan 5-1'lik galibiyet Amedspor'a moral kazandırırken, Galatasaray karşılaşması takımın mevcut performansını daha güçlü bir rakip karşısında ölçme fırsatı sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri