Amedspor'dan Valiye teşekkür, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne dava

Amedspor, Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün uygulamaları hakkında dün duyurduğu basın açıklamasını yaptı. Toplantıda konuşan Amedspor Başkan Yardımcısı Baran Durmaz, saha zemini nedeniyle uğradıkları zararın tazmini için, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne dava açacaklarını söyledi.

YENİGÜN HABER – Amedspor yönetimi, dün yapacağını duyurduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamaya, Başkan Yardımcısı Baran Durmaz, Teknik Direktör Ersun Yanal ve kulüp yöneticileri katıldı.

Şeyhmus Özer Tesisleri’ndeki basın toplantısında konuşan Başkan Yardımcısı Baran Durmaz, Diyarbakır’stadyumunda zeminden kaynaklı sorunlar nedeniyle Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü suçlayarak şunları söyledi:

“Boluspor maçını Diyarbakır’da oynama kararı aldık. Başka iller de vardı. Seçeneklerde Kayseri, Alanya, Samsun gibi iller vardı, kabul etmedik. Gençlik Spor ile ilgili maddi bir kaybımız oluştu. Maddi zararımızla ilgili Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tazminat davası açacağız. İhmalden dolayı da savcılığa suç duyurusunda bulunacağız”

“VALİMİZİN TUTUMU HEPİMİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Daha sonra konuşan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kocaeli maçının son güne kadar nerede oynanacağının belirsiz olduğunu ifade ederek, bunun yarattığı etkinin takımı etkilediğini söyledi.

Yanal, “Sonra Bandırma maçına çıktık. Orada kazandık. Eleştirilecek çok yanımız var, değişecek ve değiştirilecek çok yanımız var. Şimdi önümüzde Bolu maçı var. Bolu maçı öncesi sayın Valimizin tutumu hepimizi çok mutlu etti. Stadyumda yaşanan olumsuzlukların hesabını soracağının sözünü verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir risk aldık ve buradaki sahada maça çıkacağız. Ama bunun sorumluluğunu çekenler mutlaka bedelini öderler. Bizde bu sahada oynayacağız ve taraftarımızın karşısına çıkmak istiyoruz. Hangi koşulda olursa olsun burada oynamak istiyoruz.” Dedi.

Ardından söz alan Genel Sekreter Faysal Tosun’da Diyarbakır Stadı zeminin çok sağlıklı olmadığını belirterek, “Çok sağlıklı bir saha olmasa da bu saatten sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Taraftarımızdan uzak kalmak istemiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri