Amedspor’dan transfer ve Fenerbahçe iddialarına yanıt

Amedspor, Kocaelispor deplasmanı öncesi transfer çalışmalarına ilişkin önemli mesajlar verdi. Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, 17 transfer yaptıklarını belirterek sol stoper, kontenjan forvet ve orta saha olmak üzere 3 oyuncu daha kadroya katmayı planladıklarını açıkladı.

Amedspor Teknik Direktörü Besnik Hasi ve Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, Kocaelispor maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, Erzurum ve Burdur'daki hazırlık dönemini değerlendirirken, yeni sezon öncesinde 17 transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.

Geçen sezondan kadronun büyük bölümünün korunamadığını belirten Şimşek, yeniden takım kurmanın zorluğuna dikkat çekerek, "Geçen yıldan iskeletimiz olmadığı için sıfırdan bir takım kurmak gerçekten zor. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda kadromuzu kurmaya çalıştık" dedi.

Hedefte 3 bölge var

Transfer çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Şimşek, kadroya sol stoper, kontenjan forvet ve orta saha takviyesi yapmayı planladıklarını söyledi.

Şimşek, iki aydır görüştükleri bir forvetin kulübüyle anlaşmaya vardıklarını belirterek, sol stoper için ise teknik direktör Hasi'nin belirlediği iki oyuncuyla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Şimşek, "Transfer olsun diye transfer yapmıyoruz" diyerek doğru oyuncuyu kadroya katmak istediklerini vurguladı.

Fenerbahçe iddialarına yanıt

Toplantıda Fenerbahçe ile ilgili kamuoyunda yer alan iddialara da açıklık getiren Şimşek, sarı-lacivertli kulübün Amedspor'a futbolcu desteği verdiği yönündeki değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fenerbahçe'den 3-4 futbolcu istediklerini ancak bu oyuncuların kendilerine verilmediğini belirten Şimşek, "Kamuoyunda tam tersi bir algı var. Sanki Fenerbahçe bize futbolcu verecekmiş gibi, böyle bir şey yok maalesef" ifadelerini kullandı.

Hasi: Adım adım ilerlemeliyiz

Teknik Direktör Besnik Hasi ise yeni sezonun zorlu geçeceğini belirterek fiziksel hazırlığın önemine dikkat çekti.

Yönetimin istediği oyuncuları kadroya kazandırmak için çalıştığını söyleyen Hasi, mevcut takımdan memnun olduğunu ancak gelişmeleri gerektiğini ifade etti.

Erzurumspor karşısında alınan galibiyetin önemli bir başlangıç olduğunu belirten Hasi, ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayarak, "Takım olarak büyümek istiyorsak, iyi bir seviyeye gelmek istiyorsak adım adım gitmek gerekiyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri