Amedspor’da stad kaosu; Esenler Erokspor maçı nerede oynanacak?

Sahası bakımda olan Amedspor’un İstanbul Esenler Erokspor maçı için yoğun görüşmelerden sonuç alındı.

Süleyman Özdemir/YENİGÜN HABER – Amedspor, TFF 1. Lig’de sahasında oynadığı İstanbulspor maçı sonrası bozuk zemin dolayısıyla stat bakıma alındı.

Bu yüzden maçlarını oynayacak stat konusunda yaşanan sıkıntı devam ediyor.

Bu hafta sahasında İstanbul Esenler Erokspor ile oynanacak maç için Amedspor’un Diyarbakır’a en yakın şehir olan Şanlıurfa stadında oynamak gösterdiği yoğun bir çaba sonuçsuz kaldı.

Ardından İstanbul ve İzmir’de oynama talepleri de karşılık bulmayan Amedspor rotayı Antalya’ya çevirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Antalya’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı belirtilerek, 6 Ekim Pazar günü maçın Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynama kararı alındığı duyuruldu.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Sahamızın bakımda olması nedeniyle İstanbul Esenler Erokspor maçımızı taraftarlarımızın rahat gelebilmesi için Diyarbakır’a en yakın olan Şanlıurfa stadında oynamak için yoğun bir çaba gösterdik.

Ancak bir haftadır Şanlıurfa başta olmak üzere İstanbul ve İzmir’de oynama taleplerimiz de yoğun çabalarımıza rağmen sonuçsuz kaldı.

Son olarak Antalya’da yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç aldık ve 6 Ekim Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynama kararı alındı.

Antalya’da oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızla omuz omuza, gönül gönüle olmak istiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri