Amedspor, Diyarbakır’daki son mağlubiyetini 16 Mart 2025’te Erzurumspor’a karşı 2-1’lik skorla aldı. O tarihten bu yana iç sahada oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen yeşil-kırmızılılar, üç sezona yayılan namağlup serisiyle dikkat çekiyor.
Süper Lig’de dev rakiplere geçit yok!
Amedspor, Süper Lig’de sahasında Trabzonspor’u 2-1, Beşiktaş’ı 3-2 ve İstanbul Başakşehir’i 5-0 mağlup etti. Özellikle Trabzonspor ve Beşiktaş karşısında alınan galibiyetler, Diyarbakır’daki iç saha gücünü bir kez daha ortaya koydu.
Farklı galibiyetler de seriye damga vurdu!
Amedspor, 1. Lig’de Adana Demirspor’u 7-0, Boluspor’u 6-1 mağlup ederek hücum gücünü gösterdi. Süper Lig’e yükseldikten sonra da taraftarı önünde etkili futbolunu sürdürdü.
Bu haftaki rakip Konyaspor!
Amedspor, Süper Lig’de bu hafta 17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Konyaspor’u Diyarbakır’da konuk edecek. Yeşil-kırmızılıların hedefi, taraftarının desteğiyle yenilmezlik serisini sürdürmek.