Diyarbakır'da 'askıda kitap' projesi devam ediyor

Yazar Devran Sinanoğlu ve bir kitap evinin ortaklaşa yürüttükleri “Askıda kitap” projesiyle öğrencilere ve kitapseverlere destek devam ediyor.   Süleyman...
Yazar Devran Sinanoğlu ve bir kitap evinin ortaklaşa yürüttükleri “Askıda kitap” projesiyle öğrencilere ve kitapseverlere destek devam ediyor.

Süleyman ÖZDEMİR - Diyarbakırlı yazar Devran Sinanoğlu ve bir kitap evinin ortaklaşa yürüttükleri "Askıda Kitap" projesine destekler sürüyor. Her türlü sınavlara hazırlık ve kültür kitaplarının kabul edildiği projedede, toplanılan kitaplar ihtiyacı olan öğrencilere veriliyor.

[caption id="attachment_114363" align="alignnone" width="800"] Yazar Devran Sinanoğlu[/caption]

Proje hakkında bilgi veren yazar Sinanoğlu, bu kapsamda ayrıca, kültür kitaplarını okumak isteyenlere ödünç kitap verildiği, kitapların takas edildiği ve sınavlara hazırlık kitaplarının ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz verildiğini vurguladı.

Birçok kesimin desteklediği sosyal sorumluluk projesinin amacı dershaneye gidemeyen, sınavlara hazırlık kitapları alamayan öğrencilere katkıda bulunmak. Kitapseverler de proje dahilinde unutulmamış ve her yaşa gurubuna hitap edecek şekilde kültür kitapları da takas ve ödünç veriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri