Bursa’da Diyarbakır plakalı araca ırkçı saldırı

Daha önce Amedspor’a yaptığı ırkçı saldırılarıyla gündeme gelen Bursalılar, bu kez Diyarbakır plakalı araca taşlı saldırıp, sürücüyü darbetti....

Daha önce Amedspor’a yaptığı ırkçı saldırılarıyla gündeme gelen Bursalılar, bu kez Diyarbakır plakalı araca taşlı saldırıp, sürücüyü darbetti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla Bursa’ya tepki gösterildi.

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana geldi. Bir grup, gördükleri 21 plakalı aracı önce taşlayıp ardından sürücünü sopalarla darbetti. Diyarbakır’a yönelik ırkçı saldırılarıyla gündeme gelen Bursa’da yaşanan saldırıya ilişkin kimsenin gözaltına alınmadığını söyleyen avukat Mansur Yıldırım, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Sosyal medyadan saldırıyla ilgili görüntüleri paylaşan Avukat Mansur Yıldırım “Kolluk görevlileri ne olay anında ne de olaydan sonra saldıran şahıslara dair işlem yapmamıştır. Olayın üstü örtülmeye çalışılıp öncelikle amcama daha sonra da aracına saldıran şahıslar dışarıda rahatça gezmektedir. Şu ana kadar gözaltına alınan olmadı” ifadelerini kullandı. (Haber merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri