KİYÜ rektörüne güvenoyu

Cumhurbaşkanı kararıyla Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun bir teşekkür mesajı yayınladı.KİLİS...

Cumhurbaşkanı kararıyla Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun bir teşekkür mesajı yayınladı.

KİLİS (İGFA) - 11 üniversitenin rektör atamasının gerçekleştirildiğini hatırlatan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, kendisinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ikinci kez Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandığını duyururken, üniversiteye, şehre ve Türkiye'ye rektör olarak hizmet etmeye devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Bugüne kadar yürüttükleri 4 yıllık rektörlük görevi süresince, akademik niteliğin artırılması, geliştirilmesi, eğitim-öğretimin daha kaliteli hale gelmesi, fiziksel gelişim ve şehir kültürüne dönük katkılar ve özellikle uluslararasılaşma noktasındaki gayret ve çalışmalarla, Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nin Türkiye’deki üniversiteler arasında daha iyi bir konuma ulaşması için yoğun çaba harcadıklarını anımsatan Prof. Dr. Karacoşkun, " Üniversitemizi önümüzdeki dönemde; dört yıldır oluşturup güçlendirdiğimiz adil, ilkeli, üniversiteyi geliştirecek her gayreti teşvik, ödüllendirme ve şükranla mukabelede bulunma şeklindeki yönetim anlayışı ve hassasiyetlerle daha da fazla büyütmeye, ülkemizde ve dünyada görünür ve bilinir olmasına dönük çalışmalar ile master, doktora programlarını arttırıp uluslararasılaşma faaliyetlerine ağırlık vermek suretiyle daha büyük hedeflere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Sadece eğitim öğretim ve araştırma misyonlarını yerine getirmekle kalmayacak, yerelde şehrimizin, ulusal düzeyde ülkemizin kültürel değerlerini yaşatmak için de gayret içinde olacak ve ülkemizin 2023 yükseköğretim hedeflerini önceleyen bir üniversite olmayı hedef olarak önümüze koyacağız" dedi.

Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun sözlerini şöyle tamamladı "Bu ülkenin akademisyeni olduğu kadar vatandaşı da olmanın bilinci ve duyarlılığı ile, devletimizin içeride ve dışarıda vermiş olduğu Millî Mücadele'de bizler de, şu ana kadar olduğu gibi Kilis 7 Aralık Üniversitesi olarak, yine üzerimize düşen vazifenin idrakiyle hareket etmeye devam edeceğiz. Başarı ekip işidir, tüm çalışma arkadaşlarımın da destek ve katkılarının yine devam etmesini bekliyorum. Rabbim sorumluluğu yüksek bu vazifeyi yapma sürecinde hak ve adaletten, hakkaniyetten ayırmasın. İşlerimizi kolay, sonuçlarını hayırlı eylesin inşallah."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri