Emekliye en yüksek promosyonu veren banka! Anında hesaba geçiyor

Emeklilere en yüksek promosyonu veren banka belli oldu: O banka emeklilere 15 bin TL ödeme yapacak

Emekliler ocak zammı öncesinde bankaların promosyon ücretlerini araştırıyor. İzmirolay.com.tr adresinde yer alan bir içerikte; Emekliye en yüksek ödemeyi veren bankayla ilgili detaylar paylaşıldı.

15 BİN TL ÖDEME YAPAN BANKA

Emekliye 15 bin TL promosyon ödemesi yapacak banka belli oldu. İşe o banka

Ekonomi yönetimi tarafından 2024 yılında önemli adımlar atılacak. O adımlardan biri Emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme olacak. 2024 yılında emekli maaşlarına zam gelecek. Ocak ayında gerçekleşecek zam öncesinde çeşitli bankalar da yeni kampanya duyuruları yapmaya başladı.

EMEKLİ PROMOSYONUNDA YENİ DÖNEM

Türkiye Finans Katılım Bankası, yaptığı açıklamada emeklilere ödeyeceği promosyonla ilgili bir duyuru yaptı. Emekliler maaşlarına ek olarak yeni promosyon ödemesi alabilecekler.

Türkiye Finans Katılım Bankası, ilk defa maaşını taşıyacak emeklilere özel 12 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans'a taşımasına aracılık etmeleri durumunda ise her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL'ye varan nakit ödüller ile promosyon 15 bin TL'ye çıkacak. 15 bin TL promosyon ödemesi alabilmek için emeklilerin maaşlarını Türkiye Finans Katılım Bankası'na taşımaları gerekiyor. Emekliler maaşlarını herhangi bir Türkiye Finans Katılım Bankası şubesine giderek taşıyabilirler.

15 BİN TL PROMOSYONLA İLGİLİ BANKADAN AÇIKLAMA VAR

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, "Emekli Maaş Promosyon Kampanyası" ile maaşlarını Türkiye Finans'a taşıyan emeklilere özel fırsatlar sunuyor.

Emekli müşterilerine kiralık kasa hizmetinde yüzde 50 indirim, maaş yatmadan 3 gün önce Yedek Hesaptan 2 bin 500 TL'ye kadar ücretsiz para çekme ayrıcalığıyla 8 bin 300 anlaşmalı Yapı Kredi ve PTT ATM’lerinden günlük 5 bin TL'ye kadar ücretsiz para çekme fırsatının yanı sıra EFT, havale ve FAST gibi bankacılık işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirme imkanı tanıyor.

Ekonomi Haberleri