Yazar Veysi Ülgen, Mersin'de kitapseverlerle buluştu

Kürtçe ve Türkçe bir çok esere imza atan Diyarbakırlı yazar Veysi Ülgen, Mersin Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşuyor.

Süleyman ÖZDEMİR/YENİGÜN HABER – Doktor yazar Veysi Ülgen, Mersin kitap fuarında J&J ve Sidar yayınlarından çıkan kitaplarımı Sözder standında imzalıyor.

Mersin'in merkez Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlen Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali ve festival kapsamında gerçekleştirilen Mersin Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali ve Mersin Kitap Fuarı kapılarını açtı. 20 Ekim tarihine kadar Mersinlileri ağırlayacak olan festivalde şair ve yazarlar söyleşi ile imza günü etkinlikleriyle okurlarıyla buluşacak.

Diyarbakırlı yazar Veysi Ülgen, Mersin kitap fuarında J&J ve Sidar yayınlarından çıkan kitaplarımı Sözder standında imzalıyor.

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı da olan Doktor Veysi Ülgen, bugüne kadar yayımlanan Kürtçe ve Türkçe kitaplarıyla okuyucularıyla buluşacak.

Bugüne kadar Tenê Ken Ma, Gul û Sinem, Umudun Adımları, Onurlu Bir Gelecek İçin KESK, Kırık Halka, Çığ Düş’tü, Vicdan ve Alo 112/ Acil Servis adlı Kürtçe ve Türkçe kitapları yayınlanan Ülgen’in geçtiğimiz günlerde Yenigün Gazetesi’nde yayımlanan köşe yazılarının da aralarında olduğu Kent Düş’tü kitabı J&J Yayınevi’nden çıkmıştı.

Ülgen, kitaplarını, 1. Salon Sözder Standı’nda imzalayacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Edebiyat Haberleri