Yolda kalan sürücünün imdadına trafik polisi yetişti

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde yolda kalan sürücünün aracını trafik polisi iterek yardım etti.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde meydana gelen ilginç olayda, Elazığ Bulvarı'nda seyir halindeki bir minibüs, henüz bilinmeyen bir sebeple arızalandı.

Trafik akışını etkileyen bu durum, sürücüsünü zor durumda bırakırken, devreye giren trafik polisi olayın çözülmesine yardımcı oldu.

Elazığ Bulvarı'nda seyir halindeki minibüs, henüz belirlenemeyen nedenle arızalandı. Bölgede görevli trafik polisi, sürücünün aracını iterek yol kenarına alınmasını sağladı. Trafik polisi bu hareketiyle trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. O anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri