Türkiye Narin’i konuşurken Diyarbakır’dan bir kayıp çocuk haberi daha!

Diyarbakır’da evinden ayrılan 17 yaşındaki kız çocuğundan 2 gündür haber alınamıyor.

Zafer TÜZÜN/YENİGÜN HABER – Türkiye, kaybolduktan 19 sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ı konuşurken bir kayıp haberi daha Diyarbakır’dan geldi. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Beyza Yıldırım her yerde aranıyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, ‘Gezmeye çıkıyorum’ diyerek evden çıkan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan Beyza Yıldırım, ekipler tarafından her yerde aranıyor.

Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki evinden 2 gün ‘Gezmeye çıkıyorum’ diyerek ayrılan Beyza Yıldırım, geri dönmedi. Yıldırım’dan haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi.

14 Eylül günü evden çıkan kız çocuğunu bulmak için ailesi ve tüm yakınları seferber oldu. Gazetemiz Diyarbakır Yenigün’ne konuşan Yıldırım’ın kız kardeşi şu bilgileri paylaştı: “Beyza Yıldırım 14 Eylül saat 17.30 civarında hazırlandı. ‘Ben çok sıkıldım arkadaşlarımla parkta oturacağım’ diyerek annemden izin aldı ve evden çıktı. Saat 20.30’da annem yemek için aradı. Beyza ‘Ben aç değilim’ dedi. Annem de ‘Bir fotoğraf at içim rahat etsin’ dedi. Bunun üzerine Beyza saat 20.38-48 gibi yemek fotoğrafı attı. Kendisine o zamandan sonra bir daha ulaşamadık. Sonradan kuzenimden öğrendik; 3 gün önce biriyle tanışmış ve onunla buluşmuş. 22 yaşındaki genç, ‘Parkta 4 saat oturduktan sonra Gaziler’de yemek yedik. Beyza dönüşte yoruldu, Çeşme Durağı Parkı’nda oturduk. Saat 21:52’de onu parkın köşesine bıraktım. Sonrasını bilmiyorum’ dedi. Beyza’nın telefonu en son saat 21:30’da Çeşme Durağı Parkı’nda sinyal veriyor.”

Aile ayrıca Beyza’nın en son görüştüğü 22 yaşındaki kişiden şikayetçi olduklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri