Polis katilinin hayvan taşıma aracına bindirilmesine Diyarbakır’dan tepki

İstanbul’da polis memuru Şeyda Yılmaz şehit eden Yunus Emre Geçti’nin bağlı hayvan taşıma aracıyla birlikte adliyeye sevk edilmesine Diyarbakır’dan tepki geldi.

Ahmet BARAN/YENİGÜN HABER – İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan Yunus Emre Geçti, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken biri polis iki kişi de yaralandı. 19 yaşındaki zanlının çocuğa cinsel istismar ve cinsel taciz de dahil olmak üzere 26 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şehit için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenirken zanlı ise siyah çöp poşeti giydirilerek Hayvan Durum İzleme Amirliği'ne bağlı hayvan taşıma aracıyla birlikte adliyeye sevk edildi.

ÇÖP ARABASIYLA TAŞINMALIYDI

Diyarbakır Kuyumcular Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, zanlı Yunus Emre Geçti’nin Hayvan Durum İzleme Amirliği'ne bağlı hayvan taşıma aracıyla adliyeye sevk edilmesine tepki gösterdi.

Yüksel, Kimse kusura bakmasın ben bu muameleyi kabul etmiyorum. İyi birşey yaptık diye gösteriş yaparken bile hayvan düşmanları.

Yazık! O arabada masum hayvanlar taşınır araçta 26 suçtan aranan tacizci, hırsız, tecavüzcü, polis katilinin layık olduğu yer çöp arabası olması gerekir. Bugüne kadar hangi hayvan bu insan müsveddesinin işlediği suçu işlemiş. Allah’ın yaratığı zavallı masum canlara düşmanlığa yeter diyoruz!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri