Narin soruşturmasında 22 şüphelinin sorgusu tamamlandı

Kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi. Tüm şüphelilerin sorgusu tamamlandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile soruşturma sürüyor.

Gözaltındaki 22 şüphelinin tamamı Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi. Dört duruşma salonu ayarlandı. Şüpheliler, savcılara, birbirlerini görmeyecek şekilde ifade verdi.

Aralarında anne, baba ve ağabeyinin bulunduğu 22 şüphelinin yaklaşık 12 saat süren sorguları tamamlandı. Anne ve ağabeyin savcılıkta çapraz sorguya alındığı gelen bilgiler arasında.

Savcılığın şüphelileri Sulh Ceza Hâkimliğine sevk etmesi bekleniyor.

Daha önce köy muhtarı da olan amca Salim Güran tutuklanmıştı.

KİMLER GÖZALTINA ALINMIŞTI?

Jandarma sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edilen 22 kişinin isimleri şöyle:

Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri