Mesut ASLAN/YENİGÜN HABER – Diyarbakır Bismil Muhtar Derneği Başkanı Veysi Fidan, yerel seçimlere sayılı günler kala bir açıklama yaparak, seçim sürecinin dostluk ve sükunet içinde geçmesini diledi.
Fidan, gazetemize yaptığı açıklamada, "Demokratik bir ortamda gerçekleşecek olan seçim sürecinde tüm adaylarımızın birbirine saygılı ve hoşgörülü olması, mahalle ve köylerin birlik ve beraberliğini pekiştirecektir" ifadelerini kullandı.
Dostluk ve hoşgörü çağrısı
Seçim kampanyalarının zaman zaman gerginliklerle dolu geçtiğine dikkat çeken Fidan, "Muhtarlarımızın amacı, mahalle ve köylerin, geleceği için yapıcı ve pozitif bir atmosfer oluşturmak. Seçim sürecindeki rekabeti, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde yürütmek en büyük arzumuzdur" dedi.
Dernek Başkanı Fidan, son olarak, mahalle sakinlerinden de aynı duyarlılığı beklediğini ve seçim sürecinde herkesin sağduyulu davranmasını temenni ettiğini belirtti.